Creem 45 Free Detroit Red Wings Wallpaper Designs & Trivia!

45 Free Detroit Red Wings Wallpaper Designs & Trivia!

SHARE

Here you’ll find 45 Detroit Red Wings wallpaper pieces, each with a trivia question, that are of high definition and can be used for your personal computer. You can also download these wallpapers or use them for your iPhone, iPod and/or Android phones. Just hover over the image and right click on the mouse, set as desktop background or simply save if you’re inclined to use it at some point later in time. You’ll also find some Detroit Red Wings Facts at the bottom of this post!

Detroit Red Wings Wallpaper Designs & Trivia

1. Question: Who was the Detroit Red Wings first selection in 2000’s NHL Draft? (Hint: A variation of Nicolas)
Detroit red wings wallpaper (1)
Answer: Niklas Kronwall

2. Question: In what year did the Detroit Red Wings claim their third Cup? (Hint: Before 1950)
Detroit red wings wallpaper (1)
Answer: 1943

3. Question: Who was the captain of the Detroit Red Wings for 17 years? (Hint: Rhymes with Walkman)
Detroit red wings wallpaper (2)
Answer:  Steve Yzerman

4. Question: Who is the current captain of the Detroit Red Wings? (Hint: He’s Swedish)
Detroit red wings wallpaper (2)

Answer: Henrik Zetterberg

5. How many points did center Steve Yzerman put up in his final season with the Detroit Red Wings in the year 2005?
Detroit red wings wallpaper (3)
Answer: 35

6. Question: Who was traded from the Detroit Red Wings to Chicago in 1999 for Chris Chelios?
Detroit red wings wallpaper (3)
Answer: Anders Eriksson

7. Question: Who owned the Detroit Red Wings in the late 1990s and early 2000s?
Detroit red wings wallpaper (4)
Answer: Mike Illich

8. Question: What is the location of the Detroit Red Wings annual Training Camp?
Detroit red wings wallpaper (4)
Answer: Traverse City, Michigan

9. Question: Which jersey number did Detroit Red Wings Igor Larionov wear?
Detroit red wings wallpaper (38)
Answer: Eight

10. Question: Who was one of the two Detroit Red Wings players that were traded to Hartford to get Brendan Shanahan?
Detroit red wings wallpaper (5)
Answer: Paul Coffey

11
Detroit red wings wallpaper (5)
12
Detroit red wings wallpaper (6)
13
Detroit red wings wallpaper (6)

The records set by Gordie Howe are still not beaten including ones like 1767, which is the largest number of games, a record of 26, the largest number of seasons in the NHL and also the largest number entering the command “All stars”, which comes to 21.
14
Detroit red wings wallpaper (7)
15
Toronto Maple Leafs v Detroit Red Wings
16
Detroit red wings wallpaper (9)
17
Detroit red wings wallpaper (10)

The 25 seasons that Howe was in the “Red Wings” he was known as Mr.Hockey, he was the best scorer as many as 6 times and was instrumental in winning the Stanley Cup four time along with the team.

This and many other facts like this, make the Detroit Red Wings wallpaper so popular with hockey fans around the world. Who can blame the fans of this game for wanting to have a slice of this in their lives? In today’s world, this can be possible virtually if not practically possible. It is a nice thing to have to look forward to when you take a look at your computer or smart phone or tablet to have a glimpse of something that is a legend in its own right.
18
Detroit red wings wallpaper (11)
19
Detroit red wings wallpaper (12)
20
Detroit red wings wallpaper (13)
21
Detroit red wings wallpaper (14)

When it comes to wallpapers, we always seek something that we like and admire. If the wallpaper can also make your heart feel lad and keep you motivated, then it is something that works out very well. After all, today life is literally lived online and this is one of the ways to make this life colorful and inspiring. What are you waiting for? Simply go through all the wallpapers and enjoy the sight of these wallpapers. Then pick out the one that currently appeals to you and transform it into your wallpaper.

40 Detroit Red Wings Wallpaper

Detroit red wings wallpaper (15)
22
Detroit red wings wallpaper (16)
23
Detroit red wings wallpaper (17)
24
Detroit red wings wallpaper (18)
25
Detroit red wings wallpaper (19)
26
Detroit red wings wallpaper (20)
27
Detroit red wings wallpaper (21)
28
Detroit red wings wallpaper (22)
29
Detroit red wings wallpaper (23)
30
Detroit red wings wallpaper (24)
31
Detroit red wings wallpaper (25)
32
Detroit red wings wallpaper (26)
33
Detroit red wings wallpaper (27)
34
Detroit red wings wallpaper (28)
35
NHL/
36
Detroit red wings wallpaper (30)
37
Detroit red wings wallpaper (31)
38
Detroit red wings wallpaper (32)
39
Detroit red wings wallpaper (33)
40
Detroit red wings wallpaper (34)
41
Detroit red wings wallpaper (35)
42
Detroit red wings wallpaper (36)
43
Detroit red wings wallpaper (37)
44

LEAVE A REPLY